Wednesday, June 29, 2016

Visszanyert erő és turbulencia – Mars direkt (182.)

Június 30-án hajnalban a Mars - két és fél hónapos hátrálás után – előre fordul. Ezzel egy hosszú, nehezített időszak végére érünk, s ez az állítás nem csak a marsikus aszcendensekre (Kos és Skorpió) érvényes.

A fordulat alapvetően örvendetes, mert a retrográd Mars ideje alatt megtapasztalt erő és energiahiány megszűnik, visszakapjuk aktivitásunkat.

Ugyanakkor a fordulat körül - előtte és utána legalább egy nappal - óvatosság szükséges, mert a cselekvés bolygójának előrefordulása sok váratlan energiát – is – felszabadíthat. A hátrálás ideje alatt visszafojtott marsikus energiák a fordulat környékén nem várt vehemenciával törhetnek elő, s balesetveszélyben, összeütközésekben csapódhatnak le.

Ha lehet, ne most keljünk útra, kerüljük a nagy tömeget, és ne akarjunk mindent a szokásos módon csinálni. Vegyük észre a nyilvánvaló jeleket, akadályokat, amelyek lelassítanak vagy megállítanak bennünket: ezzel jó szolgálatot tehetnek nekünk, és megóvhatnak nemkívánatos történésektől. Néhány nap türelmet kér, amíg hozzászokunk a felfrissült energiaáramláshoz.

A védikus asztrológia viszonyítási rendszerében mindez a Mérleg utolsó fokán történik. Ez azt is jelenti, hogy elsősorban párkapcsolatunkban, emberi együttműködéseinkben vagyunk leginkább kitettek a megújult marsi erőknek. Veszekedés, ütközés lehetséges párunkkal, de üzlettársunkkal, ügyfelünkkel, közlekedésbeli partnerünkkel is, de a fordulat után néhány nappal megszelídül a hangulat.

Ide kívánkozik, hogy időről időre felvetődik emailben, kommentekben, hogy sokak számára megtévesztő vagy zavaros a védikus és a nyugati asztrológia eltérő prognózisa, nem tudják, melyikhez tartsák magukat.

Innen is üzenem: értem és magam is megtapasztaltam a dilemmát. Két, különböző csillagászati referenciájú rendszer, amúgy sok hasonlósággal a szintézisben. Véleményem szerint érdemes megfigyelni, melyiknek a ritmusa igazolja inkább az életünket. Én is így tettem sok évvel ezelőtt, és a védikus asztrológiát választottam.

Ha ti is úgy érzitek, tartsatok velem!
Namasté
Vishakati

A fenti elemzés általános érvényű, a személyre szóló hatásokat csak a saját horoszkópban lehet megvizsgálni. Horoszkópelemzéshez, személyes találkozóhoz kapcsolatfelvétel: vishakati.gyurko@gmail.com.

Olvasnivalókért kérlek, keresd a facebook/vishakati community oldalt vagy a vishakati.blogspot.hu blogot.






No comments:

Post a Comment