Friday, October 23, 2015

Útravaló a hosszú hétvégére – október 23-25. (120.)

Az előttünk álló 3 napos hétvége a védikus asztrológiában kedvező konstellációkkal kecsegtet.

Először is a Merkúr saját jegyében, a Szűzben, két héttel az előre fordulása után immár felvette utazó sebességét. Ez egy erős Merkúr, amely minden módon támogatja racionális dolgainkat. Üzleti aktivitásunk, szervezőképességünk, utazási ötleteink, munkahelyi feladataink mind-mind sokkal könnyebben alakulnak, mintegy a helyükre kerülnek. Sikeresek vagyunk, lehetünk. Kirándulásra, mozgásra, tervek szövögetésére kiváló napok.

Október 25-én, vasárnap a Merkúr átlép a Szűz marsikus területére. Ez a tény még inkább fokozza aktivitásunkat, de vitakedvünket is. Sportra, fizikai aktivitásra érdemes cserélni többletenergiánkat.

Figyelemre méltó a 3 bolygó (Jupiter, Mars, Vénusz) az Oroszlán vénuszi területén, a Purvaphalguni naksatrában. A Vénusz minden földi jó ura, a szerelemtől a művészetig, az anyagi javaktól a luxusig. Sok bolygó vénuszi energiában annyit jelent, hogy több jut ezekből a kellemes dolgokból. Társasági élmények, kellemes beszélgetések, minőségi együtt töltött idők várnak ránk, ha mi is úgy akarjuk.

Változatlan tartalommal érvényes a Jupiter működése, de a pihenőnapok nem az egós építkezésekről szólnak, így talán kevésbé lesz érezhető az Oroszlán Jupiter kétarcú hatása.

A Purvaphalguni egyébként egy olyan naksatra, ahol beteljesülhetnek vágyaink a materiális síkon. Egy olyan hely, ahol a lélek megpihen, kicsit felfüggeszti a magasztos célokat, és élvezi erőfeszítései gyümölcsét. A naksatra ura Bhaga, a szerencse, jólét és gazdagság istensége, de jelenti a női méhet és termékenységet is. Női naksatrának - ezért passzívnak - tartják, amely igényli egy dinamikus külső energia aktiváló hatását.

Társasági életünknek az is jót tesz, hogy néhány napja a Nap a Mérlegbe, a harmónia, összetartozás, párkapcsolat jegyébe lépett. Bár itt a Nap gyengén érzi magát (esésben van), most mégis akad támogatása. Uralmi cserében van ugyanis a Vénusszal, azaz a Nap van a Vénusz jegyében, a Vénusz pedig a Napéban. Ilyen esetekben kölcsönösen erősítik egymást, mindannyiunk legnagyobb örömére.

Emellett növő Hold-fázisban vagyunk, jövő hét elején lesz Telihold. A növekvő Hold pozitív hatású, támogatja beépítő, szintetizáló folyamatainkat. Fogyókúrába ne most kezdjünk, azzal várjuk meg a Telihold utáni napokat

Nagy kirándulásokat, alapos kiszellőzést  és kellemes társasági időtöltést mindenkinek szeretettel

Vishakati



A fenti írás az általános égi konstellációkból indul ki. Az egyéni adottságokat csak a személyes horoszkópban lehet megvizsgálni. Emailben nem vállalkozom horoszkópelemzésre, de szívesen válaszolok 1-1 kérdésre. Ezeket az alábbi címen lehet  feltenni, valamint tanfolyamra, egyéni konzultációra jelentkezni: vishakati.gyurko@gmail.com.



No comments:

Post a Comment