Wednesday, June 17, 2015

A mozgás felszabadít- Ikrek Mars (86.)

Az elmúlt napokban nyomon követtük, hogy a védikus asztrológia rendszerében hogyan kerülünk egyre inkább az Ikrek levegős, mozgékony, intellektuális energiájába. A Nappal szinte egy időben lépett be ide a Mars is. Nézzük meg az ő 6 hetes útját az Ikrek jegyében.

A Mars az Ikrekben pörgőssé, nyughatatlanná, és bőbeszédűvé tesz bennünket. Minduntalan felveti a testvéreinkkel (főként a fiatalabbal) való kapcsolatunkat, vele való problémáinkat. Hozhat kettősséget akaratunkban, munkánkban, feladatunkban.

Energiáinkat két területre összpontosítja:
- fókuszba hozza a munka kérdését, és itt változásokat idézhet elő. Kisebb-nagyobb módosítások, feladatváltások történhetnek munkahelyünkön, munkánkban. Bevonzhatunk bárminemű problémát, akár kollégáinkét is, vagy extra feladatokat, mintha szándékosan nehezítenénk meg saját dolgunkat. Akadálypálya a munkahelyen, amin keresztül sokat tanulunk saját magunk gondolkodásáról.

- Fontossá teszi jövőbeli önállóságunk, kezdeményezőképességünk kérdését. Baráti találkozók, közösségi élmények ideje. Hozhat új munkát is, amely közösségekkel, szociális területtel van kapcsolatban. Segítség lehetősége a munkahelyről, munkatársaktól.

Részletes haladása az Ikrekben:
Június 15-25. – marsikus területen (Mrigasira). Mindvégig szorosan a Nap nyomában halad, amely égetté teszi. A Mars jó hatásai csorbulnak, nagy lendületünk megtörhet, nem bírjuk energiával aktivitásunkat. Problémák a munkahelyen, feladathalmozás. Társas sportok, tánc, de bármilyen mozgás nagyon jó levezetők lehetnek.

Június 25.-július 15. – Rahu energiában (Ardra). Nyugtalan, kívül-belül viharos időszak. A Mars hat a Szűzben álló Rahura, így kölcsönösen felpörgetik egymást. Túl a zaklatottságon, sokat foglalkoztat bennünket a jövőnk, és ehhez tervezhetjük barátaink segítségét. Közösségi élmények. Kaphatunk új feladatot. Testünk jelzéseit figyeljük.

Július 15-30. – jupiteri energiában (Punarvaszu). Ebben a két hétben párkapcsolatunk szerepe megerősödik, innen érhetnek bennünket hatások, új tapasztalatok, amelyek némileg elvonják figyelmünket sok munkánkról. A Mars közben eltávolodik a Naptól, és egyre jobban erejére talál. Ez is sokat segít majd küzdelmes időszakunk feladatainak megoldásában.

Szeretettel
Vishakati



No comments:

Post a Comment