Friday, August 26, 2016

Mit hoz a Szűz Jupiter az egyes aszcendensek számára? (194.)

A nehéz hónapok után kissé enyhül a szorítás körülöttünk. Friss hír, hogy átjutottunk a Mars-Szaturnusz együttálláson, és érezzük a Jupiter, a nagy jótevő 2 héttel ezelőtti átlépését is a Szűzbe. 

Az indiai asztrológiában meglehetősen tisztán érvényesül egy ilyen hosszú távú, nagy hatású jegyváltás és annak következményei az egyes aszcendensek számára

Ezért az alábbiakban megnézzük a Szűz Jupiter várható hatásait az elkövetkező időszakra, egész pontosan a 2016. augusztus 11. és 2017. szeptember 12. közötti periódusra.  Az útmutató behelyettesíthető a Hold felől tekintve is, azaz ha az adott jegyben nem az aszcendens, hanem a Hold áll, esetleg együtt az aszcendens és Hold.

Lássuk a részleteket.

1. Ha Kos az aszcendensünk (vagy a Holdunk), a Szűz Jupiter új feladatot, a munkában erősödést, bővülést hoz, kedvező anyagi kilátásokkal. Adódhat külföldi munkavégzés. Jöhet több lelki munkálkodás magunkon, vagy segítő tevékenység, ahol mások érzelmeit, szenvedéseit ápoljuk – alázat tanulása. Érdemes odafigyelni a mértékre evésben, de a munkában is. Emésztési problémák előfordulhatnak.    

2. A Bikák számára olyan év következik, amikor a gyerekkérdés hangsúlyosabbá válik. Hozhat ez az időszak gyermekáldást, unokát, és általában véve jó kapcsolatot a gyerekekkel. Sok öröm. Felerősítheti a vágyakat, a szenvedélyeket, de a szenvedélybetegségeket is.

3. Az Ikrek aszcendensűek (vagy Holdúak) megerősíthetik kapcsolatukat az anyával, de ez a konstelláció hozhat  feladatot is a női ág vonatkozásában (anyával, annak anyjával stb). Tanulják az érzelmeket. Lehet bővülés, kedvező fordulat ingatlan terén, esetleg összeköltözés a párral. Családi vállalkozás lehetősége.

4. A Rákok számára adódhat lehetőség a kommunikációs nyitásra, valamiféle zártságból történő kilépésre. Hozhat fordulatot a testvérrel kapcsolatban. Tapasztalások a mindennapok küzdelmeiről és a kiállásról, bátorságról. Egy praktikusabb időszak.

5. Az Oroszlánok keresik majd azt, hogy mi számukra az érték, mi adja a biztonságot, és mi a megfelelő feladat. A hasznosságon keresztül mérik magukat. Esély a munkában, hivatásban való megerősödésre. Előfordulhatnak étkezési anomáliák, de legalábbis mértékproblémák, ez eredményezhet némi súlygyarapodást.  

6. A Szűz aszcendensnek (és Holdnak) saját magán hozza a legtöbb és legjobb fejlődési lehetőséget. Mutatja önmaga fontosságát, de hangsúlyozhatja a partnerét is. Dilemma lehet, hogy nem tudja, hol kezdődik az én, és hol a párja. Ha nincs partner, erős eséllyel jöhet, főleg nők esetében. Lehet egó növelő, és hozhat itt is súlygyarapodást.

7. A Mérlegek  életében megerősödik a lelki indíttatás, a lelkierő. Visszahozhat előző életbeli témákat, feladatot, és bőséges álmokat. Munkájukban tudnak tökéletesedni. Testileg gyengeség, kevesebb erő ebben az időszakban.

8. A Skorpiók  - akik most ugyancsak szenvedtek a Mars-Szaturnusz aszcendensükön történő találkozójától – kapnak a Szűz Jupitertől egyfajta védettséget, például egy oltalmazó barátot vagy  közösséget, és a csoportenergia felé nyitás lehetőségét.

9. A Nyilasok  hivatásukban nagyot léphetnek előre, számukra a Szűz Jupiter egy megerősítés az érték (jövedelem) - munka - kiteljesedés vonalon. Kemény munka, sok ambíció, arányos eredmények, de ehhez hinni kell magában. Szinte fontosabb lesz a hogyan, mint a mit.

10. A Bak aszcendensek és Holdak számára útkeresés szellemi, világnézeti értelemben. Kaphatnak új mestert, tanítót, beavatást. Külföldi utazások lehetősége. Ebben az évben mérlegre kerülhet az apával való kapcsolat, az apai örökség értékelése.

11. A Vízöntők számára a Szűz Jupiter a 8. házukban az átalakulás, a mélység megtapasztalását hozza, elsősorban testi élményeken, esetleg betegségeken keresztül. Testi tanulási feladat. A család, az érzelmi hovatartozás témáján kell dolgoznia, ez lesz az év fontosabb feladata, nem pedig a hivatásbeli kiteljesedés.

12. A Halak ezen éve nagyon a partnerkapcsolatról szól. Ők ebben az időszakban jól szerepelnek a külvilágban, kiállnak a pódiumra, mennek kifelé magukból. Kapcsolati tőkéjük is jól működik. Sok tapasztalás e téren, de tanulniuk kell kapcsolataik mélységét.

Ne felejtsük el, hogy a fenti útmutató a tranzit Jupiter házhelyzetéből indul ki, és az égi kaleidoszkóp ezer más vonatkozását nem veszi figyelembe. De adhat egy sorvezetőt tapasztalásunk,  jupiteri növekedésünk legfontosabb vonulatairól.

Namasté
Vishakati

Ez egy általános elemzés.  Ha többet szeretnél tudni a rád vonatkozó, személyes hatásokról, itt veheted fel velem a kapcsolatot tanulás vagy  egyéni konzultáció céljából: vishakati.gyurko@gmail.com  vagy   +36 30 202 9888





No comments:

Post a Comment