Monday, September 19, 2016

A szabadulás napja – Nyilas Mars (199.)

Február közepe óta követtük figyelemmel a Skorpió Mars haladását, amely a Szaturnusz társaságában töltött, s kivételesen megterhelő, nehéz 7 hónapot jelentett többségünk számára. Nos, ez a próbatétel szeptember 18-án véget ért, mert a Mars átlépett a Nyilas jegyébe.

Ezekben a napokban érdemes visszatekinteni, mit hozott számunkra ez a február közepén kezdődött, és most lezárult időszak. A mélypont április közepe és június vége között volt, a Mars hátrálása idején, amikor a Szaturnusz blokádjában meggyengült aktivitásunk végképp erővesztetté vált.  

A Mars-tranzit célja akaraterőnk próbára bocsátása volt: hogyan tudjuk elviselni kezdeményezőképességünk szelektív érvényesülését, vagyis amikor nem tőlünk, hanem egy magasabb szándéktól függ terveink megvalósulása. Volt-e türelmünk ehhez, megértettük-e ezt a magasabb szándékot, el tudtuk-e szenvedni egónk, akaratunk csorbulását?

Az az életterületünk, amelyet az elmúlt 7 hónapban a legnehezebbnek éreztünk, most határozottan megkönnyebbül. Az egyik legfontosabb történés az, hogy visszakapjuk döntési képességünket és szabadságunkat.

A frissen átlépett – és a Szaturnusz blokkja alól kikerült - Mars most olyan energiákat szabadít fel, hogy úgy érezhetjük, mintha a nagyvárosi dugóból az autópályára érnénk ki. A Nyilas Mars tetterős és kreatív, tele van vállalkozó szellemmel, eredeti gondolatokkal, optimizmussal, világraszóló tervekkel. Az elkövetkező közel 6 hétben, amíg a Nyilasban - a tapasztalás jegyében – van, sok élményt, utazást, eseményt ígér.

A Mars lehet túl sok is tartózkodási jegyében, főként azokban a hetekben, amikor szorosan együtt halad a szintén a Nyilasban vonuló Plútóval október 8-28. között. Azt se felejtsük el, hogy a Nyilas jegy most kap egy aspektust a felforgató Oroszlán Rahutól. Ezek a hatások együttesen  egy átlagosnál erősebb aktivitást, mozgolódást, nyugtalanságot hozhatnak Nyilas részünk számára, és reméljük, nem többet - például Magyarország mint Nyilas ország számára is

Időközben az égen más kedvező váltás is történt: a Vénusz megérkezett saját jegyébe, a Mérlegbe, hogy megélénkítse kapcsolatok, társaság és művészi élmények iránti vágyunkat. Társkereső szándékaink, kapcsolódási vágyunk most sokkal támogatottabb. 

Az égi forgatókönyv következő fontos jelenete a retrográd Merkúr előrefordulása lesz szeptember 22-én. Az ő Rahuhoz való közelsége furcsa kommunikációs bakikat és baleseteket okozhat a napokban. Óvatosság, körültekintés szükséges, helyzetére legközelebb visszatérünk.

Szeretettel
Vishakati

Ez egy általános elemzés.  Ha többet szeretnél tudni a rád vonatkozó, személyes hatásokról, és egyéni konzultációra jelentkeznél, vagy tanulni szeretnéd a védikus asztrológiát, itt veheted fel velem a kapcsolatot: vishakati.gyurko@gmail.com  vagy +36 30 202 9888.












No comments:

Post a Comment