Thursday, February 2, 2017

Február havi védikus prognózis (226.)

Február egy kis megnyugvás a mozgalmas január után. Mélyülünk a nemrég érkezett Nyilas Szaturnusz energiáiban, szokjuk az új vonulatokat. Támogató hatás, hogy február csupa előrehaladó bolygóval indul: haladás van.

A színfalak mögött azonban már két bolygó is megfordulás előtt áll. A hónap során fokozatosan lassul a Vénusz mozgása, mert készül tavaszi retrográd időszakára.
Szűz Jupiter augusztusi belépése óta elért a jegy utolsó fokára, itt visszafordul, és június elejéig hátrálva tanít, ismételtet.

Nézzük a hónap legfontosabb konstellációváltásait, most röviden, a maguk idejében pedig majd részletesen.

Február 3. – a Merkúr jegyet vált, és a Nyilasból a Bakba lép. Némi megkönnyebbülés, hogy kikerül a Plútó baljós, és a Szaturnusz bemerevítő közelségéből. Kommunikációnk kiszabadul, mozgásunk, közlekedésünk veszélytelenebb lesz. Üzleti törekvések, karrierambíciók nyilvánvalóbbá válnak.

Február 6. – Az augusztus óta a Szűzben ballagó Jupiter a jegy utolsó fokán megfordul, és megkezdi 4 hónapos retrográd menetét. Testtel, munkával, szolgálattal kapcsolatos, valamilyen szempontból ismétlő tapasztalataink lesznek. Itt ér véget a Szaturnusz gandanta zónában tartózkodása is.

Február 11. – Telihold a Bak Nap és a Rák Hold kapcsán, egyidejűleg kora hajnalban félárnyékos holdfogyatkozás - a Hold a Föld részleges árnyékába kerül -, amely Magyarországról is látható.

Február 12. – Napunk, sugárzó központunk a Vízöntőbe lép, ezért baráti szálaink, közösségi aktivitásunk megélénkülnek. Ugyanitt a Kétu és a Neptunusz izgalmas társaságába kerül. A Kétu tisztítja Nap minőségeinket, egónkat, apánkkal kapcsolatos megélést hozhat, de csorbíthatja is a tekintélyt. A Neptunusz csökkenti a tisztánlátást, és érzelemmel telítheti énünket.

Február 22. –Nap-Kétu találkozó, ami hozhat fordulatot főnöki pozíciókban, sérthet vezetői minőségeket, leleplezhet egókat. Érdemes lecsavarni magunkat, ütközős, veszekedős napok lehetnek. Ugyanezen a napon a Merkúr megérkezik a Vízöntőbe.

Február 26. – Újhold, egyúttal csúcsforgalom is a Vízöntőben, hiszen 5 planéta fut itt össze. Minden Vízöntő téma (barátok, jövőkép, tabuk döntögetése) tobzódik, de lehet erős aktivitás Vízöntő-országok részéről (Oroszország, Ukrajna, Skandinávia). A csoportképet tetézi ezen a napon a gyűrűs napfogyatkozás, amely Dél-Amerika, Óceánia és Antarktisz térségéből lesz látható.

Február 27. – A tüzes, harcias Mars és az impulzív Uránusz együttállása a Halakban hozhat érzelmi kisüléseket, szakításokat, de lelki megértéseket is.

Szeretettel
Vishakati

Következik:
- Múla Szaturnusz
- Halak Vénusz

Személyes konzultáció céljából várom jelentkezésedet a +36 30 202 9888 telefonon  vagy a vishakati.gyurko@gmail.com címen. 






No comments:

Post a Comment