Tuesday, January 31, 2017

A Nyilas Szaturnusz hatása az egyes jegyekre (225.)

Január 26-án a védikus rendszerben a Szaturnusz átlépett a Nyilasba. Mivel az indiai asztrológiában jegy és ház egybeesik, jól megítélhető egy ilyen hosszú távú, 3 éves tartózkodás hatása az egyes aszcendensek számára. A Szaturnusz által aspektált terület különféle próbákat, szembesítéseket szenved el, ez által átalakul, elmélyül, nemesedik.  

Az alábbiakban megnézzük a Nyilas Szaturnusz várható hatásait az elkövetkező időszakra, pontosan a 2017. január 26. - 2020. január 24. közötti periódusra.  Az útmutató arra vonatkozik, ha az olvasó aszcendense és/vagy a Holdja áll az adott jegyben.

Kezdjük a Nyilassal, hiszen most ők lesznek a főszereplők.
Nyilasok  számára egy mozgalmas időszak következik, ahol a tét saját maguk, irányultságuk, ambícióik és személyiségük vizsgája. Sok munkával, elfoglaltsággal, nagy fizikai leterheléssel járó időszak. Támogatott lehet minden ambíció, elhatározás, amely a testet (sport, edzés) vagy egy hivatásbeli célt szolgál. Gondolkodásuk alapvetően átalakul, és erős tükörképet kaphatnak magukról a párkapcsolatban.

Bakok számára  egy olyan periódus kezdődik, amikor többet lesznek egyedül, mert dolguk van a saját lelkükkel. Új munka érkezik az életükbe, halmozhatják is a feladatokat. Világképük, ideológiai eszmerendszerük átalakul, strukturáltabbá válik. Külföldi munka, felsőfokú tanulás lehetősége adódhat. Most átalakíthatják étkezési szokásaikat, testtudatosságukat. Torok, szájüreg, fogak érzékenyebbek lehetnek.

Vízöntők új vállalkozásba kezdhetnek, de gyermekáldás (unoka) is érkezhet. Számítsanak arra, hogy baráti körük átalakul, kaphatnak idősebb támogatókat. A jövőkép hangsúlyosabb, több tervezgetéssel, számolással. Érdemes következetesebben foglalkozni a testtel, az életmóddal, és kialakítani egy egészségtudatos életviteli, táplálkozási rendszert, mert ebben a 3 évben számukra a test érzékenyebben jelez.
  
Halak alapvető átrendeződésre számíthatnak az otthon, párkapcsolat és hivatás területén. Otthonukban felújítás, átalakítás esedékes, érdemes belevágni. A párkapcsolat vizsgája is ez az időszak, ami hozhat összeköltözést a partnerrel. Hivatásukban váltásra, emelkedésre számíthatnak, a külföldi munka valószínűsége nagy.

Ha Kos az aszcendensünk (vagy ott van a Holdunk), új típusú párbeszéd vagy kommunikációs csatorna nyílhat az életünkben. Testvértéma hangsúlyt kap. Új munka, feladat, szolgálatra, segítésre való igény merül fel, főként most, 2017. szeptember közepéig. Az apa sorsa megnehezülhet, állapota romolhat, amely fokozott közreműködésünket igényli. Tapasztalatszerzés utazáson, természetjáráson keresztül.

Bikákra anyagi átértékelődés, fontossági sorrendjeik megváltozása vár. Gyermektémában változás, feladat érkezik, amely lehet gólyahír is. Életük úgy alakul, hogy ki kell mozdulniuk szeretett biztonságukból, változatlanságukból. Hivatásuk is módosulhat, új kollégák jöhetnek, versenyhelyzet állhat elő. Kedvezőtlen fordulattól nem igazán kell tartaniuk, mert számukra segítő bolygó a Szaturnusz.

Az Ikrek aszcendensek (vagy Holdak)  számára a legerősebb hatás párkapcsolatukat éri: valamilyen vonatkozásban megnehezülhet az együttműködés a meglevő, régi párral. Amennyiben nincs partner, ez a konstelláció hozhat új, fontos párkapcsolatot. Ingatlan vonatkozásában változás, feladat érkezhet. Mind az anyával, mind az apával kapcsolatban jöhet olyan fordulat, amely segítséget, tennivalót igényel.

Rákok számára adódhat lehetőség tanulásra, kommunikációs nyitásra. Hozhat fordulatot a testvérrel kapcsolatban is. Tanulnivalók a magunk igazságáért való kiállásról. Munkahelyen, munkában változás, több munka, nagyobb terhelés. Ez a konstelláció azt is megkérdezi, hogyan tudjuk elengedni rejtett béklyóinkat, s kiszabadítani szabadságvágyunkat.

Az Oroszlánok értékrendje és anyagi helyzete átalakul. Jó lehetőség táplálkozási szokásaik felülvizsgálatára. A gyerekek, akik szívügyei az Oroszlánoknak, most többletfeladatot jelenthetnek, akár úgy is, hogy gyermekáldás érkezik. Partnernek lehet egészségügyi problémája, de adódhat úgy, hogy együtt dolgoznak.

Szűz érdekeltségűeknek munkájuk, hivatásuk terén jön átértékelődés. Megváltozik a munka jellege, a munkahelyi közösség.  Fokozott figyelmet kér a testtudatosság, az életmód, az (ön)gyógyítás. Feladatok az otthon, ingatlan területén, amelyet érdemes egy lakásfelújításra, festésre beváltani. Anya sorsa nehezülhet, időt és segítséget igényelve.

Mérlegek  életében a Szaturnusz pozitív bolygó, bár néha még tőlük is megkéri az árát. Számukra a Nyilasba lépés testvér témában hozhat fordulatot. Egy bátorságpróba, mennyire tudnak hinni igazukban, kiállni meggyőződésük mellett. Szívügyekben, kreativitásban, gyerekekkel kapcsolatban terhelés, feladat, majd alkalmazkodás egy új helyzethez. Tanulás, útkeresés előtérbe kerül. Belép életükbe az izoláció valamilyen formája, akár magányos ügyködés, akár több lelki munka, esetleg külföldi munka révén.

Skorpiók  - akik ugyancsak megszenvedték a Szaturnusz aszcendensükön történő átvonulását – levegőhöz jutnak, megkönnyebbülnek, legalábbis néhány hónapig. Számukra a Nyilas Szaturnusz hozhat fog- és szájüregi problémákat, táplálkozási szokásaik és testsúlyuk megrendszabályozását. Anyagi helyzetük átalakul, és hangsúlyt kap. Megoldandó nagy feladat érkezik az otthon, a család szférájából. Megváltozik mentális működésük, érzékelésük, médiumitásuk. Közösségi szerepvállalásuk, jövőképük erősödik, fontossá válik.

Ne felejtsük el, hogy a fenti útmutató kizárólag a tranzit Szaturnusz helyzetéből indul ki, és ezer más vonatkozást nem vesz figyelembe – azok csak a személyes horoszkópból derülnek ki.

Szeretettel
Vishakati

Következik:
- februári védikus prognózis
- Múla Szaturnusz
- Halak Vénusz

Személyes konzultáció céljából várom jelentkezésedet a +36 30 202 9888 telefonon  vagy a vishakati.gyurko@gmail.com címen. 



No comments:

Post a Comment